oliver becker®PortfolioAanbevelingenTaxatiesKeuringenLokatieKontakt
   
oliver becker®
In 1995 werd het bedrijf oliver becker® opgericht. We zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van motorvoertuigen (personenauto's en vrachtwagens) en industriële machines. Jarenlange contacten en vaste contracten bevestigen onze inzet en goede service, maar ook onze vakkundigheid in dienst van onze klanten.

Deze uitstekende aanbevelingen spreken voor ons.
 
 
   
Omdat we alle soorten voertuigen, met verschillendste soorten carrosserieen, technisch beheersen, kunnen we u absoluut korte wachttijden garanderen.

De medewerkers van oliver becker® zijn hoog gemotiveerd, loyaal en staan met hun positieve houding altijd klaar voor uw problemen. Door regelmatige en intensieve trainingen zijn onze medewerkers best vertrouwd met de arbeidsvoorwaarden van onze klanten en kunnen op die manier uw individuele wensen samen met u realiseren.

Het is onze taak, onze klanten kwaliteit te bieden, en oplossingen met nog grotere voordelen voor u te vinden. Innovatie is dus voor ons geen vaag begrip, maar betekent telkens weer verbeteren.

We verheugen ons op nog meer aanbevelingen en kontakten, en alle daaruit voortvloeiende samenwerking. Neem hier kontakt met ons op!